TRANSFER TALK: FRISK SLADDER FRA KANDEN – NOK TIL EN LILLE KOP

Så er der en lille transfersnak til at indlede dagen med. Frisk sladder på kanden til en lille kop. Og der har været gang i rygtegaden denne uge på den Distortion-agtige måde. Bare uden tis.

Af Søren Sorgenfri

 

Ifølge belgiske kilder så trækker det op til, at det bliver Bordeaux, der lander Lucas Lerager. Det er noget af en kometkarriere for midtbanespilleren, der forlod Danmark som et ret ubeskrevet blad. Falder det på plads, hvilket er tæt på, så er det et flot skifte. Det skal retfærdigvis siges, at Ekstra Bladet kom mig i forkøbet med en tilsvarende historie fredag morgen.

Samme avis, der er kommet ud af pitten i højt tempo på transfer-siden, skrev torsdag om Utrechts interesse for Simon Makienok. Det bliver ikke en ny lejeaftale for den lange angriber, men en permanent overgang. Dog sandsynligt at Palermo enten har givet ham en kompensation eller betaler noget af hans løn den første sæson i det hollandske, da spillerkontrakter er strikket sammen som en trappe på lønnen. Hvorfor han vil være bedst lønnet på Sicilien i denne sidste sæson af hans kontrakt med de lyserøde. Nu gælder det Holland, og lad os håbe bomberen fra Herlufmagle får gang i målene i Æresdivisionen.

Belgiske Genk har kig på FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen, men flere belgiske klubber har ham på blokken. Der florere et rygte om dansker-glade Zulte-Waregem skal være klar med et bud, men det er en and. De har ikke de tre-fire millioner euro FCN vil forlænge for topscoren. Det har Udinese, der ligeledes har et godt øje til ham.

Som Ekstra Bladet skrev, så er Utrecht ude med snøren efter Simon Makienok, men der skal faktisk være bid på den med en permanent overgang til det hollandske for den lange angriber, der har været lejet ud stort siden, han landede på Sicilien.

Svenske kilder forklarer, at FC Midtjylland angiveligt må vinkel farvel til målmand Johan Dahlin, hvor der arbejdes på et skifte hjem til Sverige. Malmøs Johan Wiland har kontraktudløb til vinter, og da Wiland har rundet de 36 år, og ifølge svensk presse har købt hus i Stockholm, så vil et godt bud være Dahlin lander hjemme i Malmø.

Det siges, Brøndby er klar med to spillere før sæsonstart, og RB Leipzig reservemålmanden Benjamin Bellot ligner den ene. Desuden forklarer tyske kilder Dortmunds U19-anfører tysk-bosnieren Djenis Burnic er på den blå-gule blok, men den har jeg ikke fået endeligt bekræftet nogen steder. Dog må den siges at give god mening jævnfør Alexander Zornigers ønske om helt unge spillere.

 

Det var dagens transfer talk – god dag!

Du synes måske også om Mere fra denne skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.