TRANSFER TALK: FOKUS PÅ FCK, BRØNDBY, FCM OG RANDERS PLUS DET LØSE

Gå ikke over sporet, der kommer transfer. Torsdag lukker spillermarkedets cirkus for denne omgang undtaget de klubber, der lurer i kategorien godt og gratis.

Derfor følges der op med en Transfer Talk op til lukketid.

Af Søren Sorgenfri

 

FC København har handlet af. Sviatchenko blev en kende for dyr med et prisskilt på 50 millioner kroner, og flirten med Torinos svenske spiller Samuel Gustafsson bliver ikke til mere end løs snak.

Jeg skrev i går på Twitter, at AaB var ude efter Kasper Kusk. Parterne var langt, der manglede egentlig bare spillerens underskrift, da Kusk slog bak og valgte at blive i FCK. Det er i hvert fald den udlægning, jeg er stødt på.

Der gik også steppebrandsild i Twitter omkring et Brøndby-tweet, men købet er kræver tålmodighed og er til den lange bane. En kilde fra den engelske scout-verden fortæller, at Brøndby handler unge August Hlynsson i Norwich. Pris ukendt, men den 17-årige islænding er ifølge kilden på vej til lægetjek hos de blå-gule og beskrives som en løbestærk 8/10’er med stort potentiale. Hvorfor slipper Norwich ham, hvis han er et stort talent? Den forklaring scouten gav var, at Norwichs setup ligger i ruiner siden nye folk og træner kom til. Hlynsson har spillet på klubbens U18-hold, men islændingen er altså næppe en til her og nu, men en fremtidens mand.

Der skal da ske noget i Randers. Italienske vandrør – og de snakker gør de, men netop dette rør er blandt de mere pålidelige – siger, at kronjyderne lurer på at shoppe i Palermo. Her er den svenske offensivspiller Stefan Silva med chilenske rødder på Randers’ blokken. De skal desuden være ude efter en defensiv forstærkning, men har jeg ikke et navn endnu.

Horsens’ Sanneh rygtes til Club Brugge, men det er ikke mere end snak. Nok primært, fordi der var tale om en misforståelse al den stund, det var Cercle Brugge og ikke Club Brugge, der var interesserede.. ahem..

De gule lurer omvendt på at forstærke deres defensive geledder med et lejemål af FCM’s Kristian Riis.

Andetsteds har Werder Bremen forsøgt sig på FC Midtjyllands Paul Onuachu, men nordtyskerne har indset, de ikke kan møde FCM’s prislap, der begynder ved 10 millioner euro, og formentlig tilmed lægger højere end det.

Transfer-affæren mellem Nottingham Forest og Frederik Rønnow er som bekendt lagt på is, og det er tilfældet med klubbens dialog med klubløse Anders Lindegaard.

Maccabi Tel Aviv blev skrevet op til at have lagt et mega-bud på Malmøs ’AC’. Buddet var dog langt fra så højt som meldt op, men israelerne har fulgt danskeren over det seneste års tid, men på grund af hans aktuelle skadessituation forventer Malmø ikke yderligere bud fra den kant i denne omgang.

That’s all folks.

Du synes måske også om Mere fra denne skribent

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.